Cursos de mitja i ganxet, fes-ho tu mateix

F E S – HO   T U   M A T E I X

QUÈ ÉS

La moda del “hand made” (fet a mà) que trobem avui per a tot arreu no és nou per Can Basté. Des de fa molts anys, la botiga de moda de Sant Feliu de Codines ofereix tot el necessari perquè puguis confeccionar-te, per tu mateixa, els complements personalitzats i fets per tu.

Llana

CURSOS DE MITJA I GANXET

Oferir l’oportunitat d’aprendre a fer mitja i ganxet era un pas natural; però no totes les botigues de moda han sabut adaptar. Can Basté aposta per oferir cursos de mitja i ganxet gratis perquè aprenguis a confeccionar-te per tu mateixa els teus complements i accessoris.

Al final dels cursos gratis de mitja i ganxet de Can Basté aprendràs a fer mitja i ganxet amb classes presencials. Sols són necessàries ganes d’aprendre i gaudir de la satisfacció de fer-te tu mateixa una peça de roba única, completament personalitzada. Un estil singular i fet per tu. Adaptat al nivell de cadascú, els professors guien pas a pas perquè puguis fer accessoris i complements com bufandes, jerseis, bosses de mà, guants, etc. D’aquesta manera obtindràs resultats des de les primeres classes.

Apuntar-me

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Properament tindrem la botiga on-line apunt.

Inline