Novetats Chevignon primavera/estiu 2016

La mundialment reconeguda marca de moda d’home i dona Chevignon ha sabut colar-se entre una de les més prestigioses firmes de moda masculina de texans.

Ha sabut distingir-se de la seva competència amb un estil contemporani i autèntic en els seus texans, jerseis i jaquetes de cuir. Una moda sens dubte molt apropiada per els mesos més freds del any. 

Novetats Chevignon primavera/estiu 2016

Chevignon torna a les primeres fonts d’inspiració americana de la marca.
Miami ofereix una nova visió del disseny i de l’arquitectura, escollida per l’home Chevignon. Marca de fàbrica de l’Art Déco, el seu vestuari es caracteritza per una geometria inspirada en el cubisme, més angular. Jaqueta de pell negra o motius repetits, i declinacions acolorides, obertura quadrada del coll, les formes són més marcades, però també més simples. L’home Chevignon adopta aquesta modernitat basada en materials nobles, de línies tenses. L’estiu de 2016 promet molt sol, i s’inspira en la despreocupació dels anys bojos.

La botiga de moda d’home i dona Can Basté, té ja disponible les novetats d’aquesta temporada que de ben segur, perdurarà al llarg de tot l’estiu.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Properament tindrem la botiga on-line apunt.

Inline