Novetats Superdry primavera/estiu 2016

Can Basté i Superdry

Superdry és una marca singular, original que es basa amb una filosofia molt clara. Qualitat per sobre de tot.

Amb un estil que mescla el ‘vintage’ nord-americà, l’art gràfic japonès i la moda britànica, aquesta marca centreeuropea s’ha fet un lloc entre la moda d’home i dona. Destaquen els seus acabats, la qualitat dels teixits combinats amb un dels millors dissenys gràfics. D’aquesta manera, Superdry es presenta al públic jove com una moda fresca, transgressora i divertida, amb un reconeixement mundial.

Novetats Superdry primavera/estiu a Can Basté

La colección primavera/estiu 2016 per a home gira al voltant de l’estil de vacances. Les samarretes i les dessuadores porten ratlles Varsity a les mànigues, i les camises d’estil universitari amb coll botonat i els suéteres de màniga llarga d’estil Grandad i en colors vius aporten un toc de classe molt de la costa est dels EE. UU. Les peces bàsiques són una mica clau en aquesta temporada, amb estils, talls i tons apropiats per a qualsevol vestimenta.

I per la moda dona, teniu una fusió d’elegants tops i faldilles d’encaix, quimonos, vestits i caçadores de davant, al costat de botes i bosses amb serrells d’aire bohemi, creen l’últim en l’estil de la nova temporada. Per sortir de copes, els vestits llargs i cenyits, els tops de lluentons i els talls ajustats de mig llarg desprenen glamour urbà pels quatre costats, mentre que els nous estils i rentats texans ofereixen un model per a cada ocasió.

Can Basté aposta per la moda més actual i incorpora la marca Superdry a la teva botiga de moda a Sant Feliu de Codines. Actualment ja està disponible les novetats primavera/estiu 2016 repleta de diverses novetats.

Visita’ns i descobreix aquesta i altres novetats que la teva botiga de modoa d’home i dona té preparats per aquesta nova temporada.

Properament tindrem la botiga on-line apunt.

Inline